Колумни, Интервјуа

09-04-2014 Колумни

Колев: нашата работа е работа за овој град, за оваа земја, а цврсто верувам во изреката дека „ако за својата земја не е дадено се’ - тогаш е дадено премалку“

Мугри: Господине Колев, од септември 2013 година вие сте претседател на Општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ од Велес. ...

07-04-2014 Колумни

Во СДСМ секој бега од секого

Веќе ни се познати позициите, луѓето и ставовите со кои партиите ќе настапат на овие избори. Без многу изненадувања по...

07-04-2014 Колумни

Отчет наместо празна реторика

Да се даде отчет за сработеното пред граѓаните е доказ за високата демократска свест, доказ за степенот на лична одгов...

07-04-2014 Колумни

СДСМ зборува за демократија, а не ја практикува

За да шириш демократија, треба да практикуваш демократија. За да кажуваш дека си демократ, тоа треба и да го докажуваш...

 
 
 

Настани

Нема настани.

ВМРО-ДПМНЕ

Општински Комитет - Велес

ул.8ми Септември б.б, 1400, Велес

Телефон: +389 43 612 102 

Факс: +389 43 612 102 

Email: 
ok-veles@vmro-dpmne.org.mk