Нема да молчиме пред криминалиите на оваа ненародна власт. Пред неспособноста на нивните кадри и реваншизмот што се спроведува врз нејзините неистомислениците.

Народот мора да си ја врати правната држава. За тоа сме на улиците и ќе бидеме тука. Оваа голгота ќе заврши, Македонија ќе победи !