Jun 28

Аудио

Секогаш работа секогаш Македонија (Локални избори 2017)

 

Знаеш што е подобро (Предвремени парламентарни избори 2016)

 

Има разлика (Предвремени парламентарни избори 2014)

 

Државата пред се Изборен спот за Ѓорге Иванов (Претседателски избори 2014)

 

Избери дела (Локални избори 2013)

 

Владо Јаневски - Напред (Локални избори 2013)

 

Реформите ќе победат (предвремени парламентарни избори 2011)

 

Заедно можеме повеќе (локални и претседателски избори 2009)Химна на ВМРО-ДПМНЕ

 

Македонија знае (предвремени парламантарни избори 2008)

 

 

Македонија има сила (парламантарни избори 2006)

 

 

 Владо Јаневски - Земјо Македонска

 

Ребека и Владо - Резултати сега (Локални избори 2005)

 
 

Кристина Арнаудова - Душа лавовска (Претседателски избори 2004)

 
Author: Super User Filed Under:
Местни Комитети Датум на објавување Посети: 5189
Печати

ВМРО-ДПМНЕ

Општински Комитет - Велес

ул.8ми Септември б.б, 1400, Велес

Телефон: +389 43 612 102 

Факс: +389 43 612 102 

Email: 
ok-veles@vmro-dpmne.org.mk